Testimonials

Wat klanten over haar zeggen:

” Inspirerend – Deskundig – Betrokken “

“Jij hebt een heel persoonlijke aanpak, vertrouwd, neemt echt alles mee waardoor ik open ben gaan staan voor alles in het leven dat er toe doet. Jouw manier van coachen is professioneel, je verbindt theorie en praktijk met elkaar en de tijd en energie die je in mij steekt maakt dat ik echt verder ben gekomen wat waarschijnlijk bij geen ander was gelukt. De reflectieverslagen hebben me bewuster doen werken aan mijn doelen. Tijdens de sessie werken we aan een thema, het verslag maakt dat ik het voor mezelf uitschrijf en nog eens op de rij zet en de feedback daarop brengt me dan weer een stap verder. Tenslotte is het mede door de structuur van het gesprek, de vragen die je aan het begin stelt elke keer weer verrassend hoe we in een gesprek in de tijd alles besproken krijgen en echt alles daarin meenemen.”

“Maak nou gewooon die afspraak bij Desiree, je zult zien dat je daar achteraf blij om bent!” Aldus een ervaringsdeskundige tegen zijn collega.

“Boos op mezelf, bang voor de wereld, moe van mijn eigen gedachten… Ik had een probleem zonder naam en tot dan toe, zonder oplossing. Gelukkig heb ik de stap naar coaching gemaakt en zijn we met hele kleine stapjes steeds dichter bij de kern van mijn problemen gekomen, hebben we mijn onzekerheid aangepakt en voelde ik me beetje bij beetje weer beter. Vorige week heb ik mijn laatste gesprek gehad en kan ik eindelijk weer zeggen: Ik voel me weer goed. Ik ben weer mezelf. 

Coaching is eigenlijk jezelf helpen, met de hulp van iemand anders. Eerlijk kijken naar je gedrag, naar je denkwijze, naar je manier van leven en zo inzien hoe je jezelf kan helpen. Ik heb in een korte tijd heel veel stappen gemaakt en kijk terug op een heel leerzame tijd. Desiree is een ongelooflijk bijzondere, wijze, eerlijke en krachtige vrouw door wie je een heel andere manier van kijken naar je problemen (en de wereld) krijgt. “

“De balans tussen mijn werk en privé was bij aanvang van het traject behoorlijk zoek. Niet kunnen stoppen met nadenken, piekeren en niet meer met een rustig gevoel naar werk en/of naar huis gaan, was de voornaamste aanleiding om contact met Desiree op te nemen.”

“Desiree is een hele fijne coach, die je goed op je gemak kan laten voelen en op een heel natuurlijke manier door het coachingstraject leidt. Desiree kan heel goed aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en heeft een hele open houding. De coaching ervoer ik als zeer prettig; ongedwongen, warm, zacht, vriendelijk, maar zeker ook inzichtgevend en confronterend. Desiree straalt rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern (dus weg rationaliseren, weglachen, eromheen praten lukt niet meer) en ze heeft de gave om als reactie op iets wat je zegt, precies het juiste terug te geven, in hele eenvoudige woorden die altijd raak zijn. “

“De betrokkenheid, menselijkheid en liefde voor mensen van Desiree is diep en echt. Vol compassie maar ook direct en praktisch. Ze staat naast en achter je tijdens het traject. De laagdrempelige sfeer zorgde ervoor dat ik makkelijk over mijn obstakels en gedachten kon praten zonder het gevoel te hebben dat ze gek waren. Ik voelde me bij haar op mijn gemak en we kwamen snel tot de kernthema’s die bij mij speelden. De vrije aanpak vanuit gevoel en uiteenlopende oefeningen zorgden ervoor dat ik deze thema’s nu beter herken, begrijp en er met een mildere blik naar kan kijken. Ook de huiswerkopdrachten die ze meegaf, zetten goed aan tot zelf denken en aan de slag gaan.”

“Heel prettig. Met hele prettige gesprekken, ik ben echt aan het denken gezet en heb een veel realistischer kijk op dingen. Dat laatste, dat is misschien wel de grootste verandering, naast het verantwoordelijkheid nemen door in actie te komen.”

“Ik gun iedereen een coachingstraject bij Desiree omdat ze veel moeite doet om je echt verder te helpen. Ze heeft me regelmatig een spiegel voor gehouden en sterker doen beseffen dat ik aan het roer sta om de juiste keuzes te maken. Ik denk nog vaak aan onze gesprekken terug en ik ben blij en trots dat ik destijds deze stap heb genomen. Ik heb mezelf “opnieuw” mogen ontdekken en accepteren met alle facetten die daarbij horen! Ik ben een (nog) gelukkig(er) mens. Ik kan een traject bij Desiree van harte aanbevelen. “

“Er zijn momenten dat ik versteld sta van mezelf. Ongelofelijk hoe jij in zo’n korte tijd iemand tot een totaal ander inzicht in zichzelf kan brengen. Desiree, nogmaals bedankt en ik ben heel blij met deze vooruitgang.”

“Ik had altijd wel een mening maar liet met toch leiden door de mening van een ander. Dat doe ik nu niet meer zo snel. Ik doe meer wat ik zelf wil of vind en vraag me af ‘wiens zaak is het’ of ik er iets mee moet of aan kan doen als de ander een andere mening heeft. Ik voel me daardoor sterker.”

Jouw coaching is zeer persoonlijk, professioneel en zinvol. Ik zou willen zeggen: “Een must have voor iedereen” haha. Ik heb gewoon heel erg veel geleerd.

“Ik heb het meeste baat gehad bij het bewustworden van de noodzaak om zelf in actie te komen, van ‘wiens zaak is het’, van inzicht in de angsten en de impact ervan, wat houdt me tegen, mijn verstand en gevoel zijn meer als een geheel in balans.

” Ik wil jou bedanken voor de geweldige ondersteuning die jij mij hebt gegeven destijds. Nu nog, na anderhalf jaar denk ik er regelmatig aan, lees ik de gespreksverslagen en hou ik mezelf de spiegel voor. Dankzij dat traject weet ik wie ik ben, wie ik wil zijn, wat mij beweegt en waar ik me naartoe beweeg. Ik geniet er volop van. Dank je wel!”

“Veel informatie gegeven, dat is voor mij van grote waarde gebleken, je hebt niet lopen ‘meeteuten’ maar hebt gezegd waar het op staat, een realistisch beeld gegeven als het gaat om angst, gedachten, gevoelens etc en doet niet aan psychologisch geklets. Je geeft veel feiten over hoe het zit, over lichaam, brein, over nu, over het verleden, de link daartussen spoor je op, je geeft de theorie een plek zodat ik dingen echt begrijp, dat is echt fijn. Het valt allemaal op z’n plaats.”

Je bent vriendelijk maar dan echt en niet tė vriendelijk waardoor het gespeeld of nep overkomt. Je bent echt. Je bent empathisch, kletst geen onzin, doorbreekt het mijne waardoor ik me begrepen voelde en het gevoel had dat je je echt in mij kon inleven. 

Je bent nuchter en niet koel maar warm als mens. Hebt geen geitenwollensokken-aanpak. 

“Nogmaals bedankt voor je geweldige coaching en zeer bruikbare tips en aanwijzingen. Je passie en oprechtheid waarmee je mij en ook andere personen benadert, zijn zeker van toegevoegde waarde in je praktijk. Je bent niet echt tevreden als je onder een 10 scoort en dat geeft al aan hoe je je ervoor inzet. Heel veel plezier en geweldige leermomenten over een paar weken als lid van de crew bij Tony Robbins.”

“Niet zweverig, realistisch, informatief, steekt er veel van op waardoor er een totaal plaatje ontstaat, de samenhang wordt duidelijk, fijne persoonlijkheid, alerte reacties.”

“Ondanks je confrontatie, ga ik je kamer met kopje thee  nog erg missen.” 

“De samenhang tussen alles, hoe we in elkaar zitten. Dat is cruciaal en die mist bij elke ander. Jij zou echt iets kunnen toevoegen aan het traject van [naam branche hier verwijderd].”

“Ik heb aan de coaching te danken dat ik ben waar ik nu ben, dat was me anders niet gelukt. Ik was mezelf, mijn lichaam en geest steeds aan het uitputten en in mijn ziekte hielp ik mezelf niet om beter te worden. Ik heb nu geleerd om er beter mee om te gaan en heb er vertrouwen in en hoop dat ik in de toekomst gezonder blijf.”

Het betekent dat het helpt om in de toekomst met meer rust, een betere gezondheid, bewuster te leven, meer bewust ook van de dingen die er echt toe doen in het leven, en dat ik daar ook beter van kan genieten.

“….omdat jezelf erg nieuwsgierig bent om alles te weten te komen, dat is me erg bij gebleven.”

“Mijn blije gevoel krijg ik steeds meer terug. “

“Deze positieve kijk op mezelf en alles was ik een beetje kwijt en jij hebt hier zeker en heerlijke positieve draai aan gegeven” 

“Ik heb er weer zin in en ga aan de slag en ben er klaar voor.”

“Heerlijk vind ik het vrije, onbevangen gevoel bij het binnenkomen bij jou. Ik had aangegeven dat ik dat gevoel al lange tijd niet meer had gehad. Dat is ook precies wat ik graag terugwilde. Tijdens ons gesprek vond ik het confronterend om naar mezelf te kijken en dan te benoemen hoe ik er over denk. Dat ik dan (tijdens het gesprek) zie hoe ik mezelf altijd naar de achtergrond heb gezet en dat ik zeker heb geprobeerd hier anderen voor aansprakelijk te stellen, maar dat ik toch bij mezelf moet kijken.”

 “Het was gewoon heel fijn, je bent als mens super toegankelijk, maar ook je praktijk is dat, nooit formeel en buitengewoon flexibel. Zowel in de benaderbaarheid als in de afspraken, snel, zelfs in het weekend. Ik kon, hoewel niet vaak nodig, maar indien dat wel het geval was, altijd een beroep op je doen, even een telefoontje of een snelle afspraak, een appcontact. Dat was echt fijn. Heel anders dan in het formele psychologische circuit. Ik zal graag voor eigen rekening nog eens terugkomen als dat in de toekomst aan de orde is.”

“Het is gewoon heel bijzonder hoe jij met je concrete vragen mij tot een inzicht laat komen dat ik toch mezelf blijf en toch ook verander door mezelf te laten zien. “

“Dit is een fantastisch inzicht in mezelf, als ik er moet zijn ben ik er, kan iedereen op me rekenen, maar ook ik wil graag genieten van de mooie momenten. Heerlijk en zelfs mijn collega’s moesten lachen, want zo hadden ze mij nog niet vaak gezien. Dit laat zien dat ik zeker op de goede weg ben.

“Pff, dat was een heftig inzicht in mezelf.”

“Het was een goed traject, we hebben gedaan wat nodig was, ik denk dat ik niet terugval. Maar ik ben er ook nog niet helemaal. De komende tijd zal ik zelf de verantwoordelijkheid verder moeten toepassen en bewijzen. Het gaat goed, en het kan nog veel beter, beter dan het ooit geweest is, dat vertrouwen is er dankzij de coaching inmiddels wel.”

Verder vraag ik me af of ik nog eens terug mag komen?

“Desiree helpt je bij de ontwikkeling van jezelf. Eigen doelen worden gedefinieerd. Middels vragen die je laten nadenken, open gesprekken en persoonlijke aandacht. Bewustwording hoe denken en voelen, maar ook innerlijk en uiterlijk samen kunnen komen om zo als een rijker en gegroeid mens verder te gaan.”

“Zoals ik al had aangegeven, je krijgt van mij een 10+”

Heel veel inzichten opgedaan over mezelf, Ik heb geleerd hoe ik voor meer rust kan zorgen in mijn leven en ik heb geleerd wat nodig is om de tools die ik heb geleerd toe te passen. Ik ben weer aan het werk na een jaar thuis geweest te zijn. Stap voor stap breid ik dat nu uit. Het geeft het gevoel weer deel te nemen aan het leven en onderdeel te zijn van de maatschappij.”

“Bereikbaarheid coach: 10, Informatie vooraf over het traject: 9 (oorzaak geen 10: ik kon me er nog niet zo veel bij voorstellen, het was dus vooral mijn eigen onwetendheid die maakt dat ik niet alles oppikte wat je in de voorbereiding aangaf, want die was eigenlijk heel compleet), Duidelijkheid afspraken: 10, Opvolging na sessies: 10, Locatie: 10, Gebruikte methodes / technieken: 10, Opbouw traject: 10, Duur van individuele sessies: 10, Vakkennis van de coach: 10, Duidelijkheid opdrachten: 10, Betrokkenheid coach: 10, Positieve sfeer: 10, Veiligheid en vertrouwelijkheid: 10, Coach stelt belang coachee voorop: 10, Zou je mij bij anderen aanbevelen? Ja”