Passie

Wat is er mooier dan het instrument te mogen zijn voor een mens  die sprankelende energie krijgt van een nieuw perspectief?
En wat is er mooier dan deze mens zien groeien in zijn vermogen om dit perspectief te realiseren?
Wat is er fijner dan echte verbinding met de ander?
En wat is er leuker dan een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan anderen in onze samenleving door elke dag trachten van betekenis te zijn?
Ik kan het niet bedenken. Mensen inspireren en boeien mij altijd en overal. Ik vind het heerlijk om mensen echt te zien, echt te spreken en echt te horen. Het leren kennen en begrijpen van de mens in al zijn nuances is mijn grootste drijfveer. 
Want door de mens en deze wereld te begrijpen maak ik steeds beter kennis met mezelf, volgens Socrates een opdracht voor het leven.
Mijn interesse gaat uit naar mensen, natuur en alles wat groeit of bloeit, beeldende kunst, filosofie, psychologie, sociologie, biologie, gezonde voeding, lekker koken, bewuste bewegingstechnieken, vreemde culturen en religies, schrijven,  fotograferen, mode, interieur, innovaties, trends, literatuur, film en muziek. 
Boeken, tijdschriften, de stromende media, inleidingen, opleidingen, familie, vrienden, collega’s, klanten en andere relaties, reizen, evenementen, gebeurtenissen en persoonlijke of gedeelde ervaringen, ze dragen allemaal bij aan meer inzichten en plezier in mijn dagelijks leven.
Genieten doe ik van hele kleine en grote dingen, met de mensen om mij heen die veel voor me betekenen.